Kiturile de concurs (pentru participantii adulti) 

Vor putea fi ridicate în baza unui act de identitate din  Cortul distribuire kituri din Parc Drumul Fermei(de langa Parcarea Penny) din Popesti-Leordeni (Strada Drumul Fermei, nr. 91)  –  conform programului de mai jos:

      –     Sambata, 02 septembrie 2023 (de la ora 07:45 la ora 08:45)

  În momentul ridicării kiturilor de concurs vă rugăm să veniţi cu declarația pe propria răspundere (vedeți emailul de confirmare a  înscrierii) completată si semnată.

  Dacă nu puteţi ridica kiturile în intervalul amintit mai sus, atunci puteţi trimite pe cineva în locul dumneavoastră. Persoana respectivă va trebuie să aducă o copie după buletinul dumneavoastră semnată pe verso şi declaraţia pe proprie răspundere(in original) semnată tot de dumneavoastră

  Kiturile de concurs (pentru participantii copii si adolescenti 12-17ani)  

  Vor putea fi ridicate în baza unui act de identitate al parintelui(sau tutore) din Cortul distribuire kituri din Parc Drumul Fermei(de langa Parcarea Penny) din Popesti-Leordeni (Strada Drumul Fermei, nr. 91)  –  conform programului de mai jos:

        –     Sambata, 02 septembrie 2023 (de la ora 08:45 la ora 09:20)

  În momentul ridicării kiturilor, minorii vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal  care va trebui sa completeze si semneze  declarația pe propria răspundere prin care îsi va da acordul pe proprie raspundere ca minorul  este apt din punct de vedere medical pentru participarea la competitie.

  Kiturile de concurs (pentru participantii cuplu copil – parinte, copii 0,5 -11 ani)

  (si eventuale inscrieri daca mai sunt locuri disponibile) vor putea fi  ridicate din  Cortul distribuire kituri din Parc Drumul Fermei(de langa Parcarea Penny) din Popesti-Leordeni (Strada Drumul Fermei, nr. 91)  –  conform programului de mai jos:

        –     Sambata, 02 septembrie 2023 (de la ora 09:00 la ora 10:00)

  La inscriere sau  ridicarea kiturilor, minorii vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal  care va trebui sa completeze si semneze  declarația pe propria răspundere prin care îsi va da acordul pe proprie raspundere ca minorul  este apt din punct de vedere medical pentru participarea la competitie.

  Totodata, parintele sau tutorele legal care va insoti copilul in cursa la care s-au inscris va completa declarația pe propria răspundere prin care îsi va da acordul pe proprie raspundere ca este apt din punct de vedere medical pentru participarea la competitie.