Așii Școlii

Ediția a III-a 2024

Concursul „Așii Școlii” își propune să devină o tradiție în unitățile de învățământ din orașul Popești-Leordeni insuflându-le copiilor dorința continuă de a evolua și nu doar aceea de a câștiga, căci în final, acele sentimente acumulate pe tot parcursul pregătirii, cât și în momentul desfășurării concursului, sunt cărămizi ce clădesc o personalitate de campion, o mentalitate de învingător. Dezvoltând o atitudine sănătoasă în ceea ce privește astfel de proiecte școlare copiii vor înțelege că scopul final nu este câștigul, obținerea premiului cel mare, ci experiența în sine, dezvoltarea intelectuală și aprofundarea unui domeniu care îi pasionează.

            Scopul acestei activități este încurajarea elevilor în a participa la concursuri școlare, dezvoltarea  imaginației și creativității, a lucrului în echipă și atingerea unui nivel de dezvoltare personală cât mai înalt.

           Printre obiectivele educaționale ale concursului ,,Așii Școlii” menționăm   competitivitatea,   relaționarea cu ceilalți, toleranța, încrederea în sine.

           Anul acesta, am ajuns deja la ediția a  III a, a concursului „Așii Școlii” în urma căreia au fost testate cunoștințele, memoria, ingeniozitatea și capacitățile elevilor în diferite domenii precum: Limba și Literatura Română, Geografie, Istorie, Biologie și Matematică.